Hakulomake

Tällä lomakkeella MS-tautia ja harvinaisia neurologisia sairauksia sairastavat ja/tai heidän läheisensä voivat hakeutua Neuroliiton sopeutumisvalmennuskursseille. Mikäli haet kurssin päätyttyä Kelalta matkakorvauksia ja/tai kuntoutusrahaa yön yli kestävältä kurssilta, tarvitset hakemuksen liitteeksi lääkärin suosituksen. Muille kursseille hakeutumiseen ei tarvita liitteitä. Kurssille valitseminen edellyttää, että henkilötietosi rekisteröidään henkilötietojärjestelmään. Henkilötietoja käytetään vain kurssitarkoitukseen.

Jos haluat täyttää ja postittaa paperisen hakulomakkeen, voit tulostaa sen TÄSTÄ tai tilata kotiisi ottamalla yhteyttä tarja.toivanen@neuroliitto.fi.

Täytä hakulomake

Kurssille valitseminen edellyttää, että henkilötietosi rekisteröidään henkilötietojärjestelmään. Henkilötietoja käytetään vain kurssitarkoitukseen. HUOM! Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, kirjoita sen tilalle tarja.toivanen@neuroliitto.fi, jotta pääset lomakkeessa eteenpäin. Tällöin et saa sähköisesti vahvistusta hakulomakkeesi toimituksesta, vaan otamme sinuun yhteyttä puhelimitse.


Sopeutumisvalmennuskurssit

Sopeutumis-
valmennuskurssit

Tällä tarkoitetaan perhe- ja parikursseja sekä muita kursseja, joihin voi ja aiot osallistua läheisen kanssa. Vastaamalla kyllä, pääset täyttämään läheisen tietoja.


Täytä läheisen henkilötiedot
Tietojen käsittely

Pyydämme huomioimaan, että hakemuslomakkeen potilastietonne tallennetaan asiakasrekisteriin. Mikäli läheinen hakee sopeutumisvalmennuskurssille, niin hänen tietonsa tallennetaan myös asiakasrekisteriin. TÄÄLTÄ voit lukea Neuroliiton kuntoutuksen asiakasrekisterin tietosuojaselosteen.

Kurssivalinnoissa, kurssisuunnittelussa ja sen toteuttamisessa tarpeellisia tietoja luovutetaan kurssin vastuuohjaajille.

Nyt olet käynyt läpi kaikki kysymykset, ja voit lähettää lomakkeen painamalla Lähetä-painiketta.

Lähettäminen saattaa kestää hetken hitaimmilla nettiyhteyksillä. Jos kuitenkin jäät lähettämisen jälkeen tälle sivulle, eikä näkyviin tule vahvistusviestiä, kannattaa palata tarkistamaan, onko joku tähdellä merkitty kenttä jäänyt tyhjäksi.

Tyhjäksi jääneet pakolliset kentät on korostettu punaisella värillä. Täydennä tarvittaessa hakemustasi, ja yritä lähettää lomake uudelleen.

Kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi, saat siitä sähköpostiisi vahvistuksen.